Üdvözlünk! Webáruházunk cookie -kat használ,

melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani számodra. Ha többet szeretnél tudni, kattints ide.

Sziasztok! Ha egyedi naptárt szeretnél 2024-re jó helyen jársz! Sziasztok! Ha egyedi naptárt szeretnél 2024-re jó helyen jársz!
450 Ft
Menny.:
Cikkszám: 6990
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. március 05.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek


Stephen Universe matrica csomag

 

Stephen Universe matrica csomag 6 matricával. Tehát egy csomag megvételével hatot kapsz egyszerre, melyek 5-7 cm nagyságúak. A matricákat véletlenszerűen válogatjuk, de minden darab különböző lesz. Dekoráld ki a szobád, a füzeteidet, kitűzőkkel együtt pedig színpompás összehatást biztosítanak. A matricák bizonyos mértékig vízállóak.

 

 

Steven azután született meg, hogy tündér anyja, Rózsa lemondott testi megjelenéséről. Mivel Steven apja Greg ember, ezért a fiú csak félig tündér. Három, szintén tündér lánynak, Ametisztnek, Gránátnak és Gyöngynek a feladata, hogy kiképezzék őt. Minden kristálytündér örökké él, de ők is meghalhatnak, ha a kristályuk megsemmisül. Az összes drágakőnek a teste csak kivetülés, ha az megsérül akkor a kivetülés megszűnik hosszabb rövidebb időre csak a drágakő létezik. A történet során Steven megismerkedik egy kedves lánnyal, Connie-val, Oroszlánnal, aki egy rózsaszín oroszlán, Sadie-vel és Larsszal, a fánkóriás dolgozóival, és még sok mással. Steven sokat fejlődik a történet során, megtanulja megidézni a saját fegyverét, és gyógyító ereje is lesz.

 

 

 

 

 

Stephen Universe matrica csomag

450 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Még nincs vélemény. :(
Nyomás a legtetejére!