Üdvözlünk! Webáruházunk cookie -kat használ,

melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani számodra. Ha többet szeretnél tudni, kattints ide.

Megértettem
Termékek Menü

DanganRonpa A5-ös füzet

Ár:
900 Ft
Cikkszám: 2852
Elérhetőség: Eladva
Kapható választék:
Tartalom:
Menny.:

Leírás és Paraméterek

 

 

MOST MINDEN FÜZET MELLÉ AJÁNDÉK ÓRARENDET KÜLDÜNK!!

(véletlenszerűen választjuk melyiket)

 

DanganRonpa füzet

 

DanganRonpa A5 -ös méretű iskolai füzet. 60 oldallal. Vonalas és kockás kivitelben is választható. Egyedi, modern dizájn, felületnemesített kemény borító, és hátlap jellemzi. Az oldalakat 24 kapcsos, szinte elpusztíthatatlan fém ikerspirál fogja össze. Ennek köszönhetően a füzet minden oldala teljesen kifordítható.

 

A DanganRonpa egy elit középiskolában játszódik, melynek neve A Remény Akadémiája, tanulói pedig Japán legtehetségesebb diákjai. Főszereplőnk Naegi Makoto, egy igen optimista, de egyéb iránt teljesen átlagos fiú. Mikor Naegi megérkezik az iskola kapujába, hirtelen eszméletét veszti. Legközelebb az iskola falain belül ébred fel, ahol találkozik a többi 14 diákkal, akik mind hasonló körülmények közt érkeztek az akadémiára. Később megjelenik egy távirányítású, Monokuma névre hallgató robot medve is, aki közli a diákokkal, hogy az akadémia falain belül kell leélniük hátralévő életüket. Annak, aki erre nem hajlandó, felajánl egy másik lehetőséget is: kövessen el egy gyilkosságot anélkül, hogy a többi diák rá tudná azt bizonyítani. Ha valaki elkövet egy gyilkosságot, adott időt felölelő nyomozás után egy osztályper (学級裁判 - gakyuu saiban) keretében kell megnevezni a gyilkost. Ha ez a folyamat sikeres, Monokuma a szabályok megsértése miatt könyörtelenül kivégzi a tettest. Ha azonban rosszul határozzák meg annak kilétét, akkor a tényleges gyilkos helyett a rosszul döntő diákokat végzik ki. Az igazi tettes ezek után büntetlenül távozhat. Ez a „Ballagás”. Egy olyan helyen, ahol bárkiből válhat áldozat, mindenki gyanús és senkiben sem bízhatsz, Naegi felelőssége sikerre vinni az osztálypereket, és megoldani a Remény Akadémiájának összes rejtélyét.

 

 

Minden termék a a vásárlásod visszaigazolása után, azonnal átvehető Budapesten, előre megbeszélt időpontban. Futáros vagy Foxpost-os rendeléseknél 2 napon belül postázunk!

 

Termék címkék: dangan, füzet, játék, makoto, monokuma, ps3, ps4, ronpa, vonalas