Üdvözlünk! Webáruházunk cookie -kat használ,

melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani számodra. Ha többet szeretnél tudni, kattints ide.

Megértettem
Termékek Menü
Jelenleg erre barangolsz: > >

Rólunk

 

Üdvözlünk az Odango webáruház oldalán! Körbenéztél már? Akkor hajrá, nem tartunk föl sokáig! :)

 

2015 óta színesítjük az animés boltok palettáját japános, kawaii és extrém kiegészítőinkkel. Kis túlzással, de percről perce fejlődünk, hogy minél szebb, jobb, egyedibb termékekkel árasszunk el titeket! Nem állunk meg! A végtelenbe és tovább! Annyi tervünk van még, hogy már az unokáimnak is megvan a tennivalója!

Két álladó taggal működünk és számos segítővel, akik nélkül már rég a halakkal úsznánk! (és én nem tudok úszni!) Kei, a főnök. Ő az agy, az elme, aki 20 különböző termék árát összeadja fejben. És persze ő a házi grafikus is. Szóval, ha szép dolgot látsz a honlapon, az az ő műve! Andi, a mindenes. Én vagyok felelős a termékek feltöltéséért, postázásáért, és velem találkoztok, ha személyesen vesztek át valamit. Rendezvényeken pedig én vagyok a nyúl lány. Betti, aki maga Japán! Avagy ő az, akit minden Japánnal kapcsolatos kérdéssel, írásjelek értelmezésével lehet bombázni. Főbb ismertető jele, hogy mindegyikünk "fölött áll" és igazi Sailor Moon guru. Zsófi, a kisokos. Ha angolul kérdeztek valamit, ő fog veletek kommunikálni. Ha pedig kicsit különc cosplayben látogattok oda hozzánk, ő lesz az aki tutira felismer! (és le is fotóz)

 

 

Köszönjük, hogy végigolvastad!

 

*

*

 

Szolgáltató adatai (hivatalos)


Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: 

Horváth István e.v.


Szolgáltató székhelye, telephelye:

1157, Budapest, Nyírpalota u. 71.

(Fizikai boltot nem tartunk fent, csak raktárazunk itt. Az átvétel időpontját előre egyeztetni kell e-mailben, vagy telefonon. Köszönjük a megértést. 2019.03.08. Kei)


Elérhetőségek;

e-mail; odango@citromail.hu, telefon: 06-70-772-7910

Nyilvántartási szám;

39306887

Adószám:

66802473142


Hatósági engedély szám;

479102

Kapcsolattartó;

Murányi Andrea

 

Odango.hu