Üdvözlünk! Webáruházunk cookie -kat használ,

melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani számodra. Ha többet szeretnél tudni, kattints ide.

Megértettem
Termékek Menü

Attack on Titan matrica csomag

Ár:
299 Ft
Cikkszám: 6127
Elérhetőség: 28 csomag raktáron
Menny.:

Leírás és Paraméterek


 

Attack on Titan matrica csomag

 

Attack on Titan matrica csomag 6 matricával. Tehát egy csomag megvételével hatot kapsz egyszerre, melyek 6-7 cm nagyságúak. A matricákat véletlenszerűen válogatjuk, de minden darab különböző lesz. Dekoráld ki a szobád, a füzeteidet, kitűzőkkel együtt pedig színpompás összehatást biztosítanak.

 

 

Száz évvel a történet kezdete előtt, az óriási emberszerű lények, a titánok, arra kényszerítették az emberiséget, hogy magas koncentrikus falak rendszere közé meneküljenek. Ezek a Mária fal, a Rózsa fal, és a Sina fal. A falak között az emberiség békében élt egészen 100 éven keresztül, ám egy 60 méteres óriás titán és egy kisebb, de páncéllal védett titán hirtelen támadása, arra kényszerítette őket, hogy elhagyják a Mária fal és Rózsa fal közötti földeket, ami éhínséget és zűrzavart hozott magával. A sorozat Eren Yeager, és gyermekkori barátai, Mikasa Ackerman, valamint Armin Arlert történetét követi. Miután a külső falakat áttörték a titánok, köztük a 60 méter magas bőrtelen kolosszális titán és a meglepően intelligens páncélos titán, és miután édesanyja meghalt, Eren megfogadja, hogy bosszút áll rajtuk, majd Mikasával és Arminnal karöltve belép a hadseregbe.

 

 

Minden termék a a vásárlásod visszaigazolása után, azonnal átvehető Budapesten, előre megbeszélt időpontban. Futáros vagy Foxpost-os rendeléseknél 2 napon belül postázunk!

 

 

Kapcsolódó termékek

12 db raktáron
1.500 Ft
Termék címkék: armin, attack, dekor, eren, jager, kyojin, shingeki, sticker, titan